Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Nxënësit e SHFMU “Eqrem Çabej” aksion humanitar -110 pako për bashkëmoshatarët e tyre në Vllahi e Tunel të Parë

http://mitrovicatoppress.com/?p=21084

Advertisements
Comments Off on Nxënësit e SHFMU “Eqrem Çabej” aksion humanitar -110 pako për bashkëmoshatarët e tyre në Vllahi e Tunel të Parë

Pergatitje per vitin e ri shkollor

Te nderuar mesimdhenes ,

Deshta t’ju rikujtoj takimin e rregullt, parafilllimit te vitit te ri shkollor, i cili do te mbahet me 20.08.2014  ne ora 9.

Ne kete takim do te shqyrtohet  fillimi i orarit te punes per cdo mesimdhenes, orari mesimor sipas lendeve, caktimi i kujdestareve per paralelet e klases se  gjashte dhe te ngjajshme.

Luteni te jeni me kohe  ne mbledhje.

 

Drejtoresha ,

Sanije Raifi

Comments Off on Pergatitje per vitin e ri shkollor

Perseri ne shkolle

Te nderuar nxenes shpresoj se keni pushu mire gjate pushimit pranveror.

Neser rifillon mesimi sipas orarit mesimor.

Ju mirepresim!


Me respekt,
drejtoresha Sanije Raifi

Comments Off on Perseri ne shkolle

Pushimi pranveror

Te nderuar nxenes,

Pushimi pranveror do te zgjat nga 5 prilli – 13 prill. Perdoreni kohen per te pushuar por edhe per te lexuar ate cfare keni nevoje qe te keni suksesin e deshiruar.

Shihemi me 14 prill, ne kohen e njejte ne vendin e njejte.

Drejtoresha,

Sanije Raifi

Comments Off on Pushimi pranveror

Urime 6 vjetori i Pavaresise se Kosoves

Te nderuar nxenes, prinder dhe kolege, urime 6 vjetori i Pavaresise se Kosoves! Suksese per ju dhe Kosoven ne vitet ne vijim!

 

2014-02-14 12.45.01 71eefa08f4342f1b4a43ed4076e3c5391e9708eaf469eacdd8b278d131962b37

Nxenesit e klases se pare, disa nga ta te lindur ne vitin e shpalljes se Pavaresise .

Me respekt,

Drejtoresha, Sanije Raifi

Comments Off on Urime 6 vjetori i Pavaresise se Kosoves

Gjysmevjetori i dyte

Te dashur nxenes dhe mesimdhenes, ju rikujtojme se  gjysmevjetori i dyte do te fillon me 8.01.2014.

Ju deshirojme nje fillim te mbare dhe te sukseshem!

Mireupafshim te merkuren !

Drejtoresha Sanije Raifi

Comments Off on Gjysmevjetori i dyte

Gezuar Viti i Ri 2014

Te dashur mesimdhenes, nxenes dhe prinder , urime Viti i Ri 2014 ! Ju deshiroj nje vit plot begati, shendet e suksese !

Drejtoresha Sanije Raifi

Comments Off on Gezuar Viti i Ri 2014

Nxenes dhe mesimdhenes, urime perfundimi me sukse i gjysmevjetorit te pare

Drejtoresh a e shkolles , z.Sanije Rafi, me rastin e perfundimit te gjysmevjetorit te pare te vitit shkollor 2013/2014, te gjithe nxenesve dhe mesimdhenesve te shkolles tone, si dhe prinderve qe na ndihmojne ne cdo hap te punes mesimore, iu uron pushim te kendshem dhe suksese edhe me te mira ne gjysmevjetorin e dyte.

Comments Off on Nxenes dhe mesimdhenes, urime perfundimi me sukse i gjysmevjetorit te pare

RTK viziton shkollen tone

Ne kuader te programit arsimor te RTK , sot ne shkollen tone eshte realizuar nje vizite, qellim i se ciles  ishte njohja me reformat arsimore dhe zbatimi i strategjive per zhvillimin e shkathtesive te shekullit 21 ne shkollen tone. Mysafiret u priten ngrohtesisht nga drejtoresha, Sanije Raifi dhe nga nxenes e mesimdheneste shkolles sone . Ata u njohen me historikun  e shkolles, rezultatet e arritura te nxenesve deri ne ditet e  sotme si dhe me aktivitete te ndryshme te mesimdhenesve dhe nxenesve si ne fusha te ndryshme  si  shkenca, arti dhe kultura.E gjithe ngjarja do te shfaqe pas dy javesh ne programine RTK. Falenderojme ekipin e RTK -se dhe shpresojme se kane mbet te kenaqur nga vizita ne shkollen tone.

photophoto(1)photo(3) photo(2)  photo(5) photo(6) photo(7) photo(8)

Comments Off on RTK viziton shkollen tone

Bashkepunimi i shkolles me Policine e Kosoves

Ne kuader te lendes se punedores, nxenesit e klases 2/3 me mesuese Teuta Mripa ,organizuan nje takim me zyrtaret e policise se rajonit te Mitrovices. Teme e bashkebisedimit ishte “Siguria e femijeve ne rruge  ne relacionin shkolle – shtespi dhe anasjelltas “. Nxenesit  paten rastin te njihen me shenjat kryesore te komunikacionit rrugore, ecja ne trotuar, kalimi i rruges, udhetimi me persona te panjohur si dhe  numrat emergjent 112, 192, 092 ne rast nevoje. Femijet u ndan te kenaqur nga vizita qe ju bene zyrtaret e policise . Nje falenderim te vecant i bejme zyrtareve te policise, z,Avni Zahiti dh z.Bekim Peci te cilet ishin shume te afert me nxenesit.

DSC08327DSC08329

Comments Off on Bashkepunimi i shkolles me Policine e Kosoves