Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Kastrati dhe Prenton : Do të ngritet cilësia e punës nëpër shkolla nga M-Magazine E premte, 15 Korrik 2011 10:45

on April 3, 2012

Mitrovicë – Kryetari i komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati dhe shefi i programit për aftësimin themelor, Keith Prenton, që financohet nga USAID-i dhe qeveria kosovare kanë nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi për një projekt pesëvjeçar për ngritjen e profesionalizimit të mësimdhënësve në këtë komunë.

Ky projekti  fillimisht do të filloinë shkollën fillore “Muharrem Bekteshi” në Mitrovicë. Kryetari i komunës, Avni Kastrati, ka falënderuar bartësit e këtij projekti, duke e vlerësuar si shumë me rëndësi për ngritjen e përgjithshme të nivelit të edukimit në shkollat e komunës. Ai tha se në kuadër të mundësive dhe përgjegjësive që ka, komuna do të ndihmoj në të gjitha aspektet në këtë drejtim. Ndërsa , shefi i Programit për Aftësimin Themelor, Keith Prenton, tha se qëllimi është që të ndihmohen komunat, përkatësisht drejtoritë e arsimit për ngritjen e profesionalizimit të mësimdhënësve dhe ngritjen e cilësisë së punës në shkolla.

Advertisements

%d bloggers like this: