Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Njoftim

on April 6, 2012

Ju njoftojme se Mbledhja e Keshillit te Klaseve do te mbahet me dt.06.04.2012.

Niveli 1-5 në ora 10.30

Niveli 6-9 në ora 12.00

Ne kete mbledhje do te shqyrtohen keto Çeshtje :

Suksesi per kete periudhe kohore ( Mendime , sygjerime per pune dhe vleresim me cilesore) ;

Sjelljet e nxenesve ne klase dhe jashte klase;

Bashkpunim me i madhe mes prindit dhe kujdestarit;

Te shqyrtohet dhe diskutohet kujdestaria e klases ( Angazhim me i madh)

Mendimet dhe sygjerimet nga mbledhjet e prinderve;

Me 04.04.2012 Drejtore :

Mitrovicë Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: