Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

International School of Prishtina – ISP

on April 13, 2012

 Ne vazhden e garave ne gjuhe angleze , edhe kete vit si dhe vitet e shkuara  nuk mungoi suksesi per shkollen tone . Ne garen e trete  finale nga gjuha angleze , te organizuar nga International School of Prishtina – ISP , ,me 7 prill 2012, nxenesja e klases se 8- te  , ne  shkollen tone, Anila Deva, fitoi vendn e dyte dhe u shperblye me shkollim 100% falas dhe nje dhurate prej 150 eurove .  Urime nga gjithe stafi i shkolles .

Advertisements

%d bloggers like this: