Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

KFOR-i Italian dhuron mjete didaktike

on April 24, 2012

Sot KFOR-i Italian  vizitoi shkollen tone dhe me kete rast dhuroi nje donacion me mjete didaktike per nxenesit e shkolles. Mjetet perfshinin , fletore  te formateve te  ndryshme, vizatime , ngjyra e gjera te ngjajshme . Drejtoresha e shkolles, Sanije Raifi , shprehu mirenjohje per kete gjest human te KFOR-it Italian .

Advertisements

%d bloggers like this: