Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Perfunduan kursin Vlersimi per Nxenje grupi i pare i mesimdhenesve tone

on May 14, 2012

Si rezultat i bashkpunimit mes MASHT-it dhe USAID – it  edhe ne shkollen tone  u mbajt kursi dy ditore per Vleresimin Formativ. Me daten 12 dhe 13 Maj  20 mesimdhenes u njohen me strategjite  per vleresimin per nxenje ( VpN ). Lehtesues ishin Ismet Peci dhe Luljeta Rama . Nuk munguoj aspak entuziazmi i mesidhenesve per te pervetesuar keto strategji.

Ne  diten e pare punetorin e vizitoi znj. Arlinda Gashi Bajgora  kordinatore e projektit te programit  BEP,  te USAID kurse diten e dyte drejtori i arsimit ne komunen tone  , z.Ali Bejta .

Grupi i dyte i mesimdhenesve do te vijoj kursin me 26 dhe 27 Maj .

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

%d bloggers like this: