Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Filloi regjistrmi i nxënësve në klasën e parë në shkollën tonë

on May 15, 2012

      Si çdo here ne muajin  maj filloi regjistrimi i nxenesve ne klasen e pare ne shkollen tone. Prinderit  bashke me femijet duken shume te emocionuar per hapin e madh qe po ndermarrin  ne jeten e tyre . Ka shume gezim ne fytyrat e tyre ka edhe lot edhe frike , por megjithate gezimi dhe hareja ia kalojne . Ne hyrje i pret drejtoresha e shkolles duke iu deshiruar mireseardhje , kurse cdo dite nje mesuese i regjistron duke bere paraprakisht nje testim simbolik te njohurive dhe pergatitjes psikosociale te tyre per shkolle. Shkolla ato dite eshte plot gjalleri .

Stafi i shkolles iu deshiron  mireseardhje  te gjithe nxenesve ne njeren prej vatrave me te sukseshme te dijes ne komunen tone .

  

This slideshow requires JavaScript.


Advertisements

%d bloggers like this: