Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Kosovovision contest

on May 21, 2012

Nxenesit e klases  se  5/1 me mesuesen Kumrije Pestova me nje pune te palodhshme , fituan garen  ne Kosovovision  Contest  .  Me kete rast ata fituan instrumentin muzikor flauten per te gjithe nxenesit dhe perde per klasen  tyre . Nuk mungoi as kontributi i prinderve te klases  ku me ndihmen e tyre u sigurua edhe nje dollap  per klasen . Hapja solemne e programit per anetaret e Kosovovision Contest u mbajt me 10.05.2012  , ku program shfaqen nxenesit fitues. Fotot ne vazhdim pasqyrojne rrugen deri te finalja .

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

%d bloggers like this: