Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Kursi për Vlerësimin për Nxënje

on May 29, 2012

Kanë perfunduar kursin per vleresim formativ , grupi i dyte i mesimdhenesve . Punëtoria filloi mire dhe mbarroi mire . Mesimdhenesit punuan me perkushtim.
Nga vleresimet e tyre qe dhane ne fund te punetorise pas dites se dyte, kuptuam qe ata jane te interesuar te praktikojne strategjite dhe teknikat e vleresimit per nxenie gjate mesmit.
Me kete grup ne shkollen tone ka perfunduar cikli i i kursit per vlersimin per nxenie.
Falemnderojme USAID -in dhe MASHT-in qe na ofruan mundesin te aftesohemi ne kete drejtim.
Fotot e bashkangjitura ilustrojne punen gjate dy diteve ne punetori . Kishte edhe momnte çlodhese .

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Advertisements

%d bloggers like this: