Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Kontrollimi sistematik i nxenesve

on October 1, 2012

Gjate javes se dyte te shatorit ka filluar kontrollimi sistematik i nxenesve ne shkollen tone .

Ai zgjati  dy jave. rezultatet e marra tregojne per nje shendet te mire te pergjithshem te nxenesve , me disa perjashtime  ne te pamur dhe  ne higjiene orale.

Advertisements

%d bloggers like this: