Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Hapja e QNP në Mitrovicë

on November 21, 2012

Me 21 nëntor, 2012 Avni Kastrati, Kryetari Komunes  dhe z. Keith Prenton, Udhëheqës i programit, Basic Education Program i USAID-it , hapën Qendrën për Ngritje Profesionale (QNP) të mësimdhënësve.

Mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës ” Eqrem  Çabej ” shfaqen një program të shkurtër gjatë ceremonisë së hapjes. Kryetari Kastrati dhe Udhëheqësi i programit z.Prenton ,pastaj bënë hapjen zyrtare të qendrës, për tu shoqëruar më pastaj me demonstrimet e nxënësve me përdorimin e mjeteve të teknologjisë arsimore në klasën e shekullit 21,e pajisur nga Basic Education Program i USAID-it . Në përfundim të hapjes për mysafirë u shtrua një koktej .

  68309_298136846971672_507359317_n533521_298136870305003_107066986_n    vlcsnap-2012-11-21-20h04m04s1 vlcsnap-2012-11-21-20h05m31s239 vlcsnap-2012-11-21-20h30m29s235  3448_298483766936980_670035454_n 20196_298483816936975_1117722315_n394974_298483600270330_476572777_n

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

%d bloggers like this: