Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Urime 2013 !

on December 31, 2012

Drejtoresha e shkolles Sanije Raifi , te gjithe nxenesve ju  uron perfundimin me sukses te gjysmevjetorit te pare, ju deshiron  pushime te kendshme  dhe uron vitin e Ri 2013 !

Mireupafshim  ne gjysmevjetorin e dyte me 8.01.2013 !

Advertisements

%d bloggers like this: