Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Wild cats Eqrem cabej

on February 1, 2013

      Nje  mundësi e mire për fëmijët e Mitrovicës, e sidomos per  disa nxenes te shkolles sone . Atyre iu  eshte ofruar mundesia për të marrë pjesë në një shumëllojshmëri të sporteve  te Federatës  se Softballit te Kosovës.  Shkolla jone eshte anetari me i ri ne Federaten e Softbollit te Kosoves.   Puna tani me ka filluar .Ata paten takimin njoftues, bene ngjyrosjen e fushes, dhe kane filluar ushtrimet. Emri eshte zgjedhur edhe logoja . Wild cats Eqrem Cabej Mitrovice .

290708_461398867247132_1563662208_o

Digital Camera

Digital Camera

Advertisements

%d bloggers like this: