Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Ambasadorja e Turqisë në Kosovë, Songul Ozan vizitoi shkollën e mesme të ulët “Eqrem Çabej”

on February 2, 2013

Kryetari Kastrati dhe ambasadorja Ozan kanë vizituar shkollën e mesme të ulët “Eqrem Çabej”, ku Turqia ka ndihmuar që të pajisjet me banka dhe karrige një klasë.  Drejtoresha e shkolles  Sanije Raifi  dhe mesuesja e klases  Haxhere Maloku  bashke me nxenes kane falenderuar per  krijimin  e kushteve   me te mira per mesim ne kete klase. Pas fjales  mireseardhese dhe falenderuese , per ambasadoren u mbajten disa pika programi te pergatitur nga  nxenesit e klases 3/3.

vlcsnap-2013-02-04-21h08m52s92 2.04 2.06

Advertisements

%d bloggers like this: