Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Urime 5 Vjetori i Pavaresise

on February 15, 2013

Me rastin e 5 Vjetorit te Pavaresise , ne shkollen tone eshte mbajt nje program festiv nga nxenesit e shkolles tone. Pjesemarres ishin edhe anetaret e Keshillit te Prinderve dhe prinder te tjere . Fjalen e rastit e mbajti drejtoresha Sanije Raifi e cila ju uroj te gjitheve festen e 5 vjetorit te Pavaresise.

.

Advertisements

%d bloggers like this: