Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Mesuesi meritor

on February 18, 2013

Perzgjidhet nga kolektivi i shkolles si mesues meritor, mesuesja Luljeta Rama. Perzgjedhja behet me rastin e 7 Marsit , Dites se Mesuesit.

Mesuesja Luljeta  Rama per angazhimin e saj ne punen edukativo-arsimore me nxenes ,per  bashkepunimin me kolege, per zhvillimin profesional te vazhdueshem  dhe aktivitete tjera te lidhura me procesin mesimor , eshte perzgjedhur  qe kete vit te perfaqesoj shkollen tone me rastin e organizimit te  7 Marsit Dites se Mesuesit .

32598_10151501271682673_257599709_n

Advertisements

%d bloggers like this: