Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Sporti

on February 18, 2013

Ne garat e organizuara ne nivel komunal per lige shkollore nxenesit tane kane treguar kete rezultat:

Ne hendboll  per vajza –  vendine e pare

Ne  basketboll per meshkuj  –  vendin e trete

Drejtoresha e shkolles Sanije Raifi , te gjithe nxensve pjesemarres ne gara  dhe mesimdhenesve te edukates fizike ,ju uron suksese te metutjeshme .

11351_293089810819058_259017133_n              285704_293082294153143_943821299_n

Advertisements

%d bloggers like this: