Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Vizite e perbashket MASHT, KEC, USAID, UNICEF, DKA, ZRA

on February 19, 2013

Pjese e nje vizite te perbashket te MASHT, KEC, USAID, UNICEF, DKA, ZRA , qe iu eshte bere  disa institucioneve arsimore ne qytetin tone, ishte edhe shkolla jone. Zyretaret qe ishin prezent u njoftuan me mbarvajtjen  e procesit mesimor dhe implementimin e projekteve dhe donacioneve ne shkollen tone . Ata paten mundesi te shohin klaset e renovuara nga komuniteti i prinderve dhe USAIDI, QNP, klasene e shekullit 21, punen me ditaret elektronik , perdorimin e aparaturave te ndryshme nga nxenesit etj.

 

557991_293060490821990_1837581102_n 285720_293062400821799_1947932607_n 21895_293061917488514_1980000150_n 537146_293061357488570_812248786_n

 

Advertisements

%d bloggers like this: