Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Mbledhja e Keshillit te nxenesve

on February 22, 2013

Me rastin e 7 Marsit , Keshilli i nxenesve te shkolles ne mbledhjen e mbajtur  me 22 shkurt 2013, te udhehequr Akideja Hasani kryetare, Malesore Dedia nenkryetare, Berna Dubnica sekretare, Amar Rama edhe Artan Sejdiu antare,vendos qe te pergatitet nje program simbolik ne cdo klase per cdo mesuese dhe kujdestare dhe t’ju blihet nga nje dhurate simbolike.

malesorjakn   kn1 kn3

 

Advertisements

%d bloggers like this: