Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

URIME 7 MARSI DITA E MESUESIT!

on March 7, 2013

 

photo(7)  Drejtoresha e shkolles  Sanije Raifi, te gjithe mesimdhensve dhe nxenesve  ju uron 7  Marsin Diten e Mesuesit.Ju deshiron pune te mbarr drejt arritjes se rezultateve edhe me te larta ne mesim.Urime!

Advertisements

%d bloggers like this: