Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Kuizi Europa

on March 15, 2013

Sot nxenesit e shkolles sone ne garen e Kuizit Europa, fituan vendin e pare ne gare me 3 shkolla tjera ( dy nga Vushtria dhe nje nga Mitrovica ).
Tani gara do te vazhdoj ne Prishtine me qytetet tjera .

Ju lumte, te dashur nxenes , arsimtar dhe drejtoreshe ! Vetem perpara !

486545_600058030023266_1149486015_n You are simple the BEST 577999_600057913356611_1598032555_n

Advertisements

%d bloggers like this: