Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Edukimi per kariere me kryetarin e komunes Avni Kastrati

on April 5, 2013

Ne kuader te lendes Edukimi per karier, arsimtari Ismet Peci se bashku me nxenesit  e klaseve te nenta ne shkollen tone , kane planifikuar te bejne interviste me personalitete te rendesishme dhe te suksesshme nga nga jeta jone shoqerore .Ne kete drejtim kete here eshte perzgjedhur kryetari i komunes Z.Avni Kastrati, i cili plot 30 minuta iu pergjigj pyetjeve te pergatitura nga nxenesit.Intervisten e udheheqi nxenesja Jona Shabani. Nxenesit e pranishem paten mundesi te degjojne nje pervoje te pasur nga z.Kastrati duke filluar nga femijerija e tij e hershme, perzgjedhja e profesionit qe kishte bere atehere, puna si mesimdhenes , biznismen mitrovicas dhe tani si  udheheqes i komunes se Mitrovices.Ai para nxenesve shpalosi sfidat qe i tejkaloi vetem me angzhim te vazhdueshem, planet per te ardhmen e qytetit dhe planet pas pensionimit.

Ne fund nxenesit falenderuan z.Kastratin per pranimin e ftesese ,perkunder angazhimeve  te shumta te tij

vlcsnap-2013-04-05-16h42m08s225

vlcsnap-2013-04-05-17h30m13s62 vlcsnap-2013-04-05-16h48m50s79 vlcsnap-2013-04-05-16h42m20s96 vlcsnap-2013-04-05-16h42m31s203 vlcsnap-2013-04-05-16h44m23s42  vlcsnap-2013-04-05-17h30m37s60.

Advertisements

%d bloggers like this: