Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Edukimi per kariere me Besim Hotin

on April 15, 2013

 

Ne kuader te edukimit per kariere , mysafire i sotem  ne shkollen tone ishte zedhenesi i policise se Kosoves per rajonin e Mitrovices , Besim Hoti. Ai iu pergjigj pyetjeve te bera nga nxenesit e klases se nente ,qe kishin te benin me shkollimin e tij paraprak  dhe orientimin e tij profesional.

 

Nje falenderimi i vecant  shkon per z.Besimin i cili para nje viti ishte pjesetar i prindeve te shkolles tone.

PICT0010PICT0014PICT0011

 

 

 

 

 

PICT0013PICT0015PICT0012

Advertisements

%d bloggers like this: