Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Fitore e nxenesve tane ne olpimiaden ne gjuhe angleze dhe ne kimi

on April 15, 2013

Edhe kete here ne garat e organizuara  nga kolegji turk Mehmet Akif  nxensit tane korren fitore . Nxenesja Urata Cabra nga klasa 9/2 zuri vendine peste ne lenden e gjuhes angleze ndersa  nxenesi  Gezim Rushiti poashtu nga klasa 9/2 zuri  vendin e 10 ne lenden e kimise.

Drejtoresha e shkolles dhe gjithe mesimdhensit ju urojne suksese edhe me tutje !

546015_641728215843269_1989257894_n

Advertisements

%d bloggers like this: