Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Olimpiada XIII Kombetare e organizuar ne Kosove nga UDHA E SHKRONJAVE – Cambridge International School

on April 16, 2013

Serish fitore  e nxensve tane. Kete here  kemi fitore  ne vendin e pare per matematike te Aurora Saracit , kl.6/2 e cila  tregoi rezultat te shkelqyeshem dhe fitoi 40%  burse, pastaj nga kl.3/3  kemi fituesen e vendit te pare Elza Sadiku me sukses te shkelqyeshem me 40%  burse,  vendin e trete Adea Zeqiri  me  sukses te shume mire me 30% burse dhe me i vogli Anid Misini ne kl.  1/3   vendin e pare me  suksese te shkelqyeshem me 40% burse.  Ky vite shkollor ishte i suksesshem per nxenesit tane ,andaj , drejtoresha dhe mesimdhenesit  e shkolles krenohen me ju dhe  ju deshirojne  suksese edhe ne garat e rradhes  . Vetem perpara “Eqrem Cabej”!

Aurora Saraci Elza SadikuAdea Zeqirianidi

Advertisements

%d bloggers like this: