Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Edukimi per kariere

on April 19, 2013

Ne kuader te  lendes edukimi per kariere , mysafir i sotem  ne shkollen tone ishte  drejtori  komunal i arsimit Ali Bejta. Ai iu pergjigj pyetjeve te bera nga nxenesit e klases se nente ,qe kishin te benin me reformat ne arsim , sfidat  gjate punes  dhe orientimin e tij profesional. Drejtoresha , arsimtari Ismet Peci dhe nxenesit e klaseve te nenta e falenderuan per pergjigjet e dhena.

vlcsnap-2013-04-19-22h57m06s224 vlcsnap-2013-04-19-23h12m28s232vlcsnap-2013-04-19-23h15m53s229

vlcsnap-2013-04-19-23h01m52s14vlcsnap-2013-04-19-23h23m24s133

Advertisements

%d bloggers like this: