Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Certifikohen mesimdhenesit tane me cerifikatat e Vlersimi Formativ nga programi BEP i USAID it

on April 30, 2013

Mesimdhenesit tane pas perfundimit te kursit per Vleresimin  Formativ dhe perdorimin e strategjive te mesuara tash e 1 vit , sot jane  certifikuar me certifikaten e Vlersimit Formativ me 20 ore te perfunduara. Drejtoresha mesimdhenesve  iu uroj certfikimin dhe ua shperndau certifikatat.Falenderojme programin per arsimin themelor nga USAID , te  cilet ne bashkepunim m e MASHT – in,  kane mundesuar  zhvillimin profesional te mesimdhenesve tane , me qellim te permiresimit te nxenies dhe ngritjes se rezultateve ne mesim.

photo(11) 20130430_114107 20130430_114029 20130430_114209 photo(12)

Advertisements

%d bloggers like this: