Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Raporti mujor i shkolles

on May 2, 2013

RAPORT  per sukseset e shkolles sone  per DKA Mitrovice

 

Te nderuar,

Edhe kete here shkolla jone korri suksese te  nje pasnjeshme duke ju flemnderuar punes se nxenesve, mesimdhenesve dhe prinderve te shkolles.

Ne rreshtat e me poshtem  i keni te dhenat per sukseset tona.

Ne garat  ne  MATEMATIKE te organizuara ne nivel komunal :

RINOR  PLLANA  kl 6/2  VENDI  I PARE

SIHANA  METRAMA  kl 7/1   VENDI  I PARE

GRESA  RRUSHITI  kl/8/3       VENDI  I PARE

GEZIM  RRUSHITI  kl 9/2       VENDI  I DYTE

Ne lenden MATEMATIKES  te organizuar ne nivel te Kosoves  nga   “ UDHA E SHKRONJAVE “:

  ELSA   SADIKU  kl 3/3  VENDI I PARE

AURORA  SARAQI  Kl 6/2   VENDI  I PARE

ADEA  ZEQIRI  kl 3 /3      VENDI I  TRETE

NE GARAT E ORGANIZUARA  NGA KOLEGJI “ MEHMET AKIF” NE NIVEL TE KOSOVES :

GJUHE  ANGLEZE : URATA ÇABRA   kl  9/2  VENDI I PESTE , u shperblye me medale te arte dhe 100 euro

KIMI  GEZIM   RRUSHITI   kl 9/2  VENDI I DHJETE, u shperblye me medale te arte dhe 100 euro

NE GARAT KUIZI EUROPA  ku moren pjese dy shkolla nga Mitrovica dhe dy nga Vushtria, ne gara regjionale  ,shkolla jone zuri  vendin  e pare.

NE  GARAT  KUIZI EUROPA  NE NIVEL TE KOSOVES  shkolla  jone  zuri  VENDIN  E DYTE

NE GARAT E KARATES qe u mbajten ne nivel te KOSOVES,ERZEN Ç ITAKU kl 3/1 zuri vendin e trete.

NE SPEKTAKLIN E KENGES  VOICE  KIDS  NE SHQIPERI : DUA KAMBERI  kl 8/1 eshte plasuar ne finale  ( GJASHTE  FEMIJE) nga 1000 femije te tjere.

NE GARAT E ORGANIZUARA NGA  QNVK  ku moren pjese   kater shkolla  te qytetit  ne  HIKING ( ecje e lire) XHEMILE  BERANI  kl 8/1  VENDI  I PARE .

NE VOLEBOLL  : SHKOLLA  JONE  ZURI VENDIN  E PARE ne Mitrovice.

NE  BASKETBOLL: SHKOLLA JONE  ZURI VENDIN E TRETE ne Mitrovice.

NE HENDBOLL : VENDI I PARE  ne Mitrovice .

Ne garen per shkolen me te mirembajtur ,shkolla jone zuri vendin e dyte per pasterti .

Dhe se fundi, Programi per Arsimin Themelor , BEP  – USAIDI i , ne bashkpunim me Radio Televizioni e KOSOVES  bene  perzgjedhjen e klases 5/2 me  mesuesen  Luljeta  Rama  per incizimin e nje ore mesimore  si shembull  per  perdorimin e vleresimit formativ,  ne kuader te programit “Nxenesit e shekullit 21”.

I pergezojme nxenesit, mesimdhenesit dhe prinderit per keto suksese .Ju lumte!

                                                                                                                       

Drejtoresha

   Sanije Raifi

photo(7)

Advertisements

%d bloggers like this: