Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Triumf i shkolles tone

on May 8, 2013

Nje gezim i madh ka perfshi sot shkollen tone. Nxenesit Gezim Rushiti klasa 9/2 dhe Gresa Rushiti klasa 8/3 , fituan 100%  shkollim falas ne kolegjin Mehmet Akif. Cdo vit nga shkolla jone dalin fitues ne kete gare te organizuar nga ky kolegj, por e vecanta eshte qe  jane dy dhe jane moter e vella. Drejtoresha e shkolles, mesimdhenesit dhe nxenesesit shprehen nje gezim te madh  dhe ju urojne suksese edhe  me tutje. Fotot ne vijim jane nga momenti kur eshte marr lajmi per fitoren. We are the champions my friend.

20130508_112624 20130508_112456 20130508_112506 20130508_112515 20130508_112520 20130508_112608 20130508_112620

Advertisements

%d bloggers like this: