Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Urime 1 Qershori !

on June 1, 2013

Te gjtihe nxenesve te shkolles dhe femijeve kudo qe jane, urime  1 Qeshori Dita e Femijve . Qofshi te lulmtur e festofshi cdo dite .

Drejtoresha : Sanije Raifi

665047_581967171834916_571933715_o

Advertisements

%d bloggers like this: