Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Licencimi

on June 17, 2013

Sot zyrtarisht eshte bere licencimi i mesimdhenesve te shkolles sone. Licenca eshte e vlefshme 5 vite. Drejtoresha Sanije Raifi te gjithe mesimdhenesve ju uron licencimin dhe deshiron pune te sukseshme  me nxenes.

photo(6)

photo(4) photo(5)

 

 

 

 

 

 

 

 

photo(7)

 

Advertisements

%d bloggers like this: