Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Rezultatet e testit te arritshmerise per klaset e 9

on July 7, 2013

Te nderuar semimaturante , neser ne oren 10  do te behet publikimi i rezultateve te testit te mbajtur me daten 28.06.2013.  Andaj ju jeni te obliguar qe neser te vini ne ora 12  dhe te merrni deftesen  per kryerjen e shkolles se mesme te ulte dhe piket e testit, ne menyre qe te mund te regjistroheni  ne shkollat  e mesme  te qytetit . Suksese!

Drejtoresha,

Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: