Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Miresevini ne vitin e ri shkollor

on September 1, 2013

665047_581967171834916_571933715_o

 

Te dashur nxenes,

Miresevini ne vitin e ri shkollor 2013/14 !

Ne vecanti  mireseardhje ju deshirojme atyre qe kete vit shkollor fillojne klasen e pare ! Ata do t’i mirepresin kater mesueset tona : Adelina Kalaveshi , Luljeta Rama, Fevzije Miftari dhe Edona Peci Barani.

Mesimi neser fillon si zakonisht ne ora 7 e 30 , kurse per klasen e pare dhe te dyte ne oren  11 e 30.

Nxenesit duhet te jene  ne oborr te shkolles 15 minuta para fillimit te mesimit.

 

Suksese !

Drejtoresha:

Sanije Raifi

 

Advertisements

%d bloggers like this: