Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Mbledhje e rregullt me prinder

on September 19, 2013

Te nderuar prinder ftoheni te merrni pjese ne mbledhjen e pare ne kete vit shkollor me 21.09.2013. Orari i mbledhjes eshte si vijon:

klaset 6 – 9  ne ora 11 dhe

klaset 1- 5 nga ora 12

Ju mirepresim !

Drejtoresha :

Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: