Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Bashkepunimi i shkolles me Policine e Kosoves

on October 24, 2013

Ne kuader te lendes se punedores, nxenesit e klases 2/3 me mesuese Teuta Mripa ,organizuan nje takim me zyrtaret e policise se rajonit te Mitrovices. Teme e bashkebisedimit ishte “Siguria e femijeve ne rruge  ne relacionin shkolle – shtespi dhe anasjelltas “. Nxenesit  paten rastin te njihen me shenjat kryesore te komunikacionit rrugore, ecja ne trotuar, kalimi i rruges, udhetimi me persona te panjohur si dhe  numrat emergjent 112, 192, 092 ne rast nevoje. Femijet u ndan te kenaqur nga vizita qe ju bene zyrtaret e policise . Nje falenderim te vecant i bejme zyrtareve te policise, z,Avni Zahiti dh z.Bekim Peci te cilet ishin shume te afert me nxenesit.

DSC08327DSC08329

Advertisements

%d bloggers like this: