Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

RTK viziton shkollen tone

on November 19, 2013

Ne kuader te programit arsimor te RTK , sot ne shkollen tone eshte realizuar nje vizite, qellim i se ciles  ishte njohja me reformat arsimore dhe zbatimi i strategjive per zhvillimin e shkathtesive te shekullit 21 ne shkollen tone. Mysafiret u priten ngrohtesisht nga drejtoresha, Sanije Raifi dhe nga nxenes e mesimdheneste shkolles sone . Ata u njohen me historikun  e shkolles, rezultatet e arritura te nxenesve deri ne ditet e  sotme si dhe me aktivitete te ndryshme te mesimdhenesve dhe nxenesve si ne fusha te ndryshme  si  shkenca, arti dhe kultura.E gjithe ngjarja do te shfaqe pas dy javesh ne programine RTK. Falenderojme ekipin e RTK -se dhe shpresojme se kane mbet te kenaqur nga vizita ne shkollen tone.

photophoto(1)photo(3) photo(2)  photo(5) photo(6) photo(7) photo(8)

Advertisements

%d bloggers like this: