Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Nxenes dhe mesimdhenes, urime perfundimi me sukse i gjysmevjetorit te pare

on December 22, 2013

Drejtoresh a e shkolles , z.Sanije Rafi, me rastin e perfundimit te gjysmevjetorit te pare te vitit shkollor 2013/2014, te gjithe nxenesve dhe mesimdhenesve te shkolles tone, si dhe prinderve qe na ndihmojne ne cdo hap te punes mesimore, iu uron pushim te kendshem dhe suksese edhe me te mira ne gjysmevjetorin e dyte.

Advertisements

%d bloggers like this: