Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Gezuar Viti i Ri 2014

on January 1, 2014

Te dashur mesimdhenes, nxenes dhe prinder , urime Viti i Ri 2014 ! Ju deshiroj nje vit plot begati, shendet e suksese !

Drejtoresha Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: