Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Gjysmevjetori i dyte

on January 5, 2014

Te dashur nxenes dhe mesimdhenes, ju rikujtojme se  gjysmevjetori i dyte do te fillon me 8.01.2014.

Ju deshirojme nje fillim te mbare dhe te sukseshem!

Mireupafshim te merkuren !

Drejtoresha Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: