Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Urime 6 vjetori i Pavaresise se Kosoves

on February 16, 2014

Te nderuar nxenes, prinder dhe kolege, urime 6 vjetori i Pavaresise se Kosoves! Suksese per ju dhe Kosoven ne vitet ne vijim!

 

2014-02-14 12.45.01 71eefa08f4342f1b4a43ed4076e3c5391e9708eaf469eacdd8b278d131962b37

Nxenesit e klases se pare, disa nga ta te lindur ne vitin e shpalljes se Pavaresise .

Me respekt,

Drejtoresha, Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: