Sh.F.M.U. Eqrem Cabej

Faqja zyrtare e shkolles.

Pergatitje per vitin e ri shkollor

on August 19, 2014

Te nderuar mesimdhenes ,

Deshta t’ju rikujtoj takimin e rregullt, parafilllimit te vitit te ri shkollor, i cili do te mbahet me 20.08.2014  ne ora 9.

Ne kete takim do te shqyrtohet  fillimi i orarit te punes per cdo mesimdhenes, orari mesimor sipas lendeve, caktimi i kujdestareve per paralelet e klases se  gjashte dhe te ngjajshme.

Luteni te jeni me kohe  ne mbledhje.

 

Drejtoresha ,

Sanije Raifi

Advertisements

%d bloggers like this: